La Junta Directiva d’Altmaesports aprova 17 projectes LEADER

El dimecres 19 de juliol es va reunir la junta directiva d’Altmaesports, el Grup d’Acció Local d’Els Ports i de l’Alt Maestrat, per proposar a la Conselleria el pagament de les ajudes executades, per un import de 224.000 €.

Els projectes que s’han beneficiat són 17, i les temàtiques de cadascun són molt variades. Des de cases rurals, fins agències de publicitat, passant per empreses forestals i tallers mecànics o indústries agroalimentàries són alguns dels projectes subvencionats.

També, en aquesta junta directiva s’ha proposat la candidatura de l’associació al nou període LEADER i d’Altmaesports com a Grup d’Acció Local (GAL). A més, aquests dies s’iniciarà l’elaboració de l’estratègia de desenvolupament local participatiu del nou període.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes