Altmaesports aprova els comptes del 2022 i encara el 2023

El Grup d’Acció Local Altmaesports Leader va celebrar ahir l’assemblea general en la qual es va aprovar la memòria d’activitats i comptes anuals del 2022 així com el pla d’activitats i pressupost de 2023. La reunió, celebrada a Catí amb la presència dels socis, va servir per a proposar a pagament quatre expedients de projectes de negoci i emprenedors del territori que ascendeix a 129.225, 25 euros. Aquesta proposta és per a aquells expedients que han executat les seves inversions, suposant un impuls per a créixer i desenvolupar els seus projectes .

Així, durant l’assemblea es van abordar els reptes per al nou període Leader, així com el retard en la publicació de la resolució de la convocatòria 2022 per part de Conselleria. Els socis també van debatre sobre el funcionament del grup i el model de finançament per als pròxims anys.

Altmaesports està integrat per 48 socis, dels quals 25 són organismes públics com a Ajuntaments o Mancomunitats de l’Alt Maestrat, Baix Maestrat i Els Ports; i la resta dels 23 són socis privats.