Altmaesports col·labora amb 6 beques per a Treballs Final de Grau en el programa Enclau-UJI

El Grup d’Acció Local Altmaesports Leader participa en el programa Enclau-UJI amb el que  es fomenta la realització de Treballs de Final de Grau sobre el món rural amb beques per a estudiants. Per fer-ho, es destinarà una ajuda de 300 euros per a aquells o aquelles estudiants que decideixen orientar el seu TFG en aquesta opció. Altmaesports promociona 6 beques, que es repartiran entre l’estudiantat que treballe amb les localitats de Zorita del Maestrazgo, la Torre d’en Besora, Albocàsser, Castell de Cabres, Vallibona, Cinctorres, Olocau del Rey, Ares del Maestrat, Portell de Morella, Vilafranca, Castellfort, Villores, Herbés, Benassal, Culla, Forcall, Vilar de Canes, Todolella, Catí, Morella, la Mata de Morella o Palanques.

L’objectiu és fomentar la realització de Treballs de Final de Grau (TFG) orientats als territoris de l’interior rural. Amb aquestes beques es pretén contribuir a fixar la mirada de l’estudiantat en la ruralitat en plantejar l’anàlisi de situacions, la resolució de problemes i la proposició de projectes.

El termini per sol·licitar la beca i la seua corresponent ajuda finalitza el 29 de març. Es poden sol·licitar a partir d’aquest enllaç: https://novaruralitat.org/enclau-uji/. Les bases del programa estan disponibles en aquesta pàgina web: https://www.uji.es/seu/info-adm/tao/convocatoriesRH?pArId=55002&pCategoria=4&pSubCategoria=26.