Altmaesports estudia el nou període LEADER amb les jornades de Revader

El gerent del Grup d’Acció Local Altmaesports Leader, José Antonio Cruz, juntament amb el president del GAL, David Vicente Segarra, han participat al llarg dels tres últims dies en les jornades d’informació sobre les ajudes LEADER organitzades per Revader (Xarxa Valenciana de Desenvolupament Rural). Les jornades, celebrades a Sot de Ferrer, Algímia d’Alfara i Castellnou, han servit per a informar de les característiques del nou període d’ajudes econòmiques per a projectes professionals en el territori rural. D’altra banda, s’ha analitzat l’important paper que desplega REVADER per a vertebrar i cohesionar totes les propostes dels GAL de la Comunitat.

Aquestes tres jornades han tingut l’important complement informatiu d’altres xarxes de desenvolupament rural d’Espanya. Han posat el focus en el disseny participatiu de propostes i l’han exemplificat amb casos d’èxit que han repercutit positivament sobre el territori, els pobles i els seus habitants. Fórmules d’aprenentatge per a millorar i fer créixer el territori de l’Alt Maestrat i dels Ports.