Altmaesports Leader disposa d’1.250.811,88 euros per a finançar projectes a les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports

Ahir mateix es va fer pública la resolució per a la concessió d’ajudes Leader en l’exercici econòmic 2022-2024. «Es tracta d’ajudes dirigides a la creació d’ocupació, la innovació, la millora d’infraestructures i, com no, la lluita contra la despoblació» afirma el gerent del Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader, José Antonio Cruz. El GAL comptarà amb 1.250.811,88 euros per a actuar a les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports i ajudar a diferents entitats públiques i privades. I és que, les ajudes Leader van dirigides a empreses i autònoms, entre altres.

«En aquesta convocatòria comptem amb un 25% més de dotació pressupostària per al territori, per la qual cosa esperem poder ajudar a un major nombre d’iniciatives» ressalta el gerent.

Totes aquelles persones físiques, jurídiques o entitats interessades a sol·licitar les ajudes en la present convocatòria tenen de termini per a presentar les sol·licituds fins al 20 de juliol.

Recordar que el Grup d’Acció Local està format per 48 socis dels quals 25 són públics, (Ajuntaments i Mancomunitats de les comarques de l’Alt Maestrat, Els Ports i Baix Maestrat) així com 23 socis privats.