Altmaesports informa a Vilafranca dels avantatges i oportunitats de les ajudes Leader

El gerent del Grup d’Acció Local Altmaesports Leader, José Antonio Cruz, va participar ahir en una jornada informativa per a emprenedors celebrada a Vilafranca amb l’objectiu d’informar sobre els avantatges i oportunitats que ofereixen les ajudes Leader. “El nostre objectiu és donar suport a l’emprenedoria i millorar la vida social i econòmica del territori. Les ajudes Leader proporcionen una empenta econòmica molt especial per a dur a terme projectes ambiciosos que tenen opcions de triomfar en el mercat”, ha assegurat Cruz. La jornada informativa estava organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies juntament amb Altmaesports i Xarxa Reactiva Els Ports.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes