Altmaesports Leader proposa per a subvenció 22 projectes per 940.000 euros

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader va aprovar en la seva última comissió de valoració i junta directiva la proposta de subvenció de 22 expedients de projectes Leader amb un valor de 940.361,43 euros. Indicar que en la convocatòria 2021 s’han presentat 51 expedients dels quals hi ha hagut fons per a 22. “En la reunió, a més, parlem del funcionament del Grup, de la modificació de l’ordre de les ajudes Leader publicada recentment i d’establir un conveni amb els centres CEDES per a col·laborar en el projecte Accelera Pime Entorns Rurals” ressalta José Antonio Cruz, gerent del GAL.

Recordar que Altmaesports Leader està format per 48 socis, dels quals 25 són públics i 23 privats, pertanyent tots ells a les comarques del Baix Maestrat, Alt Maestrat i Els Ports.