Altmaesports fa balanç de l’any amb FEDETCAS

En el dia d’ahir va tenir lloc la reunió de tancament d’any de la Federació per al Desenvolupament Territorial de la Província de Castelló (FEDETCAS). A ella no van faltar el president David Vicente, el gerent José Antonio Cruz i l’administrativa Ana Marqués del Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader. En la trobada, els diferents grups GAL de la província de Castelló, rurals i pesquers, van fer balanç de la convocatòria 2021 i es va començar a posicionar l’any vinent, «posant sobre la taula la possibilitat d’activar de nou les trobades amb Grups d’altres comunitats autònomes i la formació d’equips tècnics i agents del territori». També es va parlar sobre la pròxima convocatòria d’ajudes Leader 2022 i el nou període LEADER 2021-2027.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes