Un projecte d’Altmaesports entre els 7 seleccionats per REDER per a elaborar un vídeo

Altmaesports i l’empresa Ruralco de Culla, dedicada al coliving i al cotreball, van participar ahir en l’enregistrament d’un vídeo que està duent a terme la Xarxa Estatal de Desenvolupament Rural (REDER). I és que ha estat un dels 7 projectes seleccionats en l’àmbit estatal per a gravar un audiovisual i publicar-lo després en la seva pàgina web i la pàgina web de RRN.

Durant l’enregistrament van entrevistar el president del GAL Altmaesports, David Vicente Segarra, al gerent, Jose Antonio Cruz, al president de Fedetcas, Domingo Giner, i al representant de Ruralco, Óscar Traver.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes