Altmaesports rep 50 sol·licituds per a les ajudes Leader

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader ha tancat la convocatòria de presentació de projectes a les ajudes Leader de manera “excepcional”. I és que, segons ha indicat el gerent del Grup, José Antonio Cruz, s’han presentat 50 sol·licituds per a obtenir finançament de les ajudes Leader, “tota una fita en una zona rural amb poca població com és la nostra”. Recordar que el GAL compta amb 1 milió d’euros per a repartir entre empreses de l’Alt Maestrat i Els Ports.

El Grup d’Acció Local està format per 48 socis dels quals 25 són públics, (Ajuntaments i Mancomunitats de les comarques de l’Alt Maestrat, Els Ports i Baix Maestrat) així com 23 socis privats.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes