Altmaesports Leader organitza una jornada sobre emprenedoria en Ares

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader juntament amb la Xarxa Reactiva Els Ports, la Mancomunitat Alt Maestrat i la Mancomunitat Comarcal Els Ports, ha organitzat una jornada d’emprenedoria el pròxim 25 de setembre a Ares del Maestrat.

L’esdeveniment començarà a les 16.30h amb un acte de benvinguda al qual seguirà una exposició dels projectes presentats al concurs d’idees emprenedores ‘Emprèn Jove’. A les 17.30h el coach David Calduch impartirà la conferència “És un bon moment per a emprendre en el món rural?”.

La jornada seguirà amb la projecció dels vídeos realitzats en la jornada de portes obertes per a conèixer empreses emprenedores o afermades a les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports; amb la presentació d’un cas d’èxit empresarial en el territori i el lliurament del premi de l’I Concurs ‘Emprèn Jove’. L’esdeveniment finalitzarà, des de les 19h, amb un acte de clausura acompanyat d’un berenar – networking i un vi d’honor.

Totes aquelles persones interessades a participar poden apuntar-se a través de les xarxes socials i la pàgina web d’Altmaesports.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes