Altmaesports dona a conèixer les empreses del territori amb un vídeo

  • Les persones interessades a conèixer sis empreses dels Ports i l’Alt Maestrat i participar en el documental podran fer-lo els dies 3 i 6 de setembre

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader i la Xarxa Reactiva Els Ports han organitzat diferents visites guiades a empreses del territori per a el mes vinent de setembre, concretament per al divendres 3 i dilluns 6. Aquestes jornades de portes obertes s’emmarquen en el projecte Emprén Jove del pròxim 25 de setembre, celebrat en Ares, mitjançant el qual es gravarà un vídeo documental en el qual les sis empreses participants mostraran els secrets de la seva tasca i comptaran la seva trajectòria personal i professional.

Per al divendres 3, les empreses que es visitaran són l’estudi d’arquitectura MaestrarQ a Culla; la coneguda formatgera artesanal Formatges de Catí on s’ensenyarà el procés d’elaboració del formatge -es comptarà amb una degustació de productes i es visitarà l’explotació caprina-; i l’empresa agroalimentària Cabritillo del Maestrazgo a La Torre d’en Besora.

Per al 6 serà el torn de les empreses Ramaderia Alba Querol d’Ares, Electrificacions La Mata de La Mata i Respiranatura Rutes E-Bike de Cinctorres les que obriran les seves portes a totes les persones interessades a conèixer-les.

Totes aquelles persones interessades a participar en els vídeos i assistir a les visites gratuïtes poden inscriure’s a través de les xarxes socials del GAL.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes