Altmaesports informa sobre les Ajudes Leader a Vilafranca

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader va celebrar ahir, a la Casa Social de Vilafranca, una jornada sobre la nova convocatòria d’Ajudes Leader. Recordar que el termini de presentació de projectes ja ha començat i acabarà el 15 de setembre. La jornada va estar dirigida pel president del GAL, David Vicente Segarra, el gerent del Grup, José Antonio Cruz, i va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom. Indicar que aquesta és la segona jornada informativa que es realitza, prenent el testimoni de la realitzada dimarts passat a Catí.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes