Altmaesports crea un vídeo per a donar a conèixer les empreses del territori

– Les persones interessades a conèixer sis empreses dels Ports i l’Alt Maestrat i participar en el documental podran fer-lo els dies 3 i 6 de setembre

El mes vinent de setembre, el Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader i la Xarxa Reactiva Els Ports han organitzat diferents visites guiades a empreses del territori. D’aquesta manera, el divendres dia 3 es coneixerà l’estudi d’arquitectura MaestrarQ a Culla; la coneguda formatgera artesanal Formatges de Catí on s’ensenyarà el procés d’elaboració del formatge, es comptarà amb una degustació de productes i es visitarà l’explotació caprina; i l’empresa agroalimentària Cabritillo del Maestrazgo a La Torre d’en Besora.

Així mateix, el dia 6 seran les empreses Ramaderia Alba Querol d’Ares, Electrificacions La Mata de La Mata i Respiranatura Rutes E-Bike de Cinctorres les que obriran les seves portes a totes les persones interessades a conèixer-les.

Indicar que aquestes jornades de portes obertes a empreses de les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports s’inclouen dins de la jornada Emprén Jove del pròxim 25 de setembre en Ares. I és que, durant els dos dies, es gravarà un vídeo documental en el qual les sis empreses participants mostraran els secrets de la seva labor i comptaran la seva trajectòria personal i professional. Així, totes aquelles persones interessades a participar en els vídeos i assistir a les visites gratuïtes poden inscriure’s a través de les xarxes socials del GAL.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes