Altmaesports Leader organitza jornades informatives sobre les ajudes Leader

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader realitzarà la setmana vinent dues jornades informatives sobre la nova convocatòria d’ajudes Leader presentada dimarts passat. El dimarts 10 a Catí i el dimecres 11 a Vilafranca, el personal del GAL informarà, guiarà i assessorarà a totes les persones físiques, i responsables d’empreses, ajuntaments i entitats sense ànim de lucre que desitgen assistir. Totes dues jornades començaran a les 19.30h; a Catí tindrà lloc damunt de la Unitat de Respir i a Vilafranca a la Casa Social. Indicar que no es requereix inscripció prèvia.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes