Altmaesports Leader assessora en el CEDES Castelló sobre les ajudes Leader

El gerent del Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader, José Antonio Cruz, ha participat aquest matí en una jornada en línia informativa sobre la nova convocatòria d’ajudes Leader, publicada ahir mateix en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. Cruz, juntament amb la resta de responsables dels Grups Leader de la província de Castelló ha assistit a la jornada de manera presencial, mentre que de manera telemàtica s’han connectat unes 120 persones a la recerca d’informació i assessorament. “Hem ofert informació sobre les ajudes, la present convocatòria i les diverses línies subvencionables” indica el gerent. A més, s’ha obert un torn de preguntes per a resoldre dubtes i ha donat principi el curs formatiu per a ensenyar a elaborar el pla de viabilitat.

Indicar que totes aquelles persones autònomes, empreses, entitats sense ànim de lucre i ajuntaments del territori d’acció del GAL Altmaesports Leader, a les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat, poden sol·licitar assessorament personalitzat contactant amb el grup telefonant al 722 614 095 o al 620 035 412 o enviant un correu electrònic a algun dels correus del GAL: gerencia@altmaesports.org o administracion@altmaesports.org

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes