Publicada la resolució per a la presentació de projectes a la quarta ronda d’Ajudes Leader 2014-2020

S’ha publicat la resolució per a la presentació de projectes a la quarta ronda d’Ajudes Leader 2014-2020. L’objectiu és convocar ajudes de suport per a la realització d’operacions conforme a l’estratègia de desenvolupament local participatiu, dels Grups d’Acció Local Leader, finançades per FEADER. Les ajudes són finançades pel FEADER, la Generalitat Valenciana i el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació. Quant al Grup Altmaesports Leader, compta amb una partida d’1.000.000 euros

El termini de presentació de sol·licituds per a les ajudes de la present convocatòria comença a comptar des de l’endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, és a dir, demà. La data màxima de presentació és el 15 de setembre de 2021.

Llegeix la resolució completa publicada en el DOGV en el document adjunt.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes