El GAL Altmaesports Leader presenta una proposta de pagament per a projectes Leader de 155.961 euros

Ahir per la vesprada va tenir lloc la Junta Directiva del Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader. Celebrada de manera telemàtica, es va parlar sobre diferents temes de gestió interna del Grup, així com de la pròxima convocatòria d’ajudes Leader. “El punt principal de la trobada ha estat l’aprovació de la proposta de pagament de 155.961’66 euros corresponents a la sol·licitud de pagament presentada pels 5 beneficiaris de l’ajuda Leader de la convocatòria 2020” indica el gerent, José Antonio Cruz.

Així mateix, la trobada també va servir per a parlar sobre com serà la imminent publicació de la convocatòria d’ajudes Leader 2021, del pagament a promotors dels expedients presentats a l’inici de l’any i del projecte de cooperació del Grup sobre l’Economia Circular en l’oliva. Recordar que aquest projecte, en el qual Altmaesports treballa de manera coordinada amb altres GAL de la Comunitat Valenciana, consisteix en l’aprofitament total de l’oliva, després del seu processament per a fer oli d’oliva, en forma de menjar per a bestiar boví extensiu.