El GAL Altmaesports Leader impulsa un concurs d’idees emprenedores

Les persones joves dels Ports i l’Alt Maestrat amb idees emprenedores i de negoci al cap poden participar en el primer concurs Emprén Jove impulsat pel Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader, la Xarxa Reactiva Els Ports, la Mancomunitat Comarcal Els Ports i la Mancomunitat Alt Maestrat.

“Amb aquest concurs volem ajudar als i les joves de les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat a donar forma a les seves idees de negoci i fomentar l’ocupació en el nostre territori” ha indicat el gerent del GAL, José Antonio Cruz. I és que, a més de generar oportunitats d’ocupació “aquestes noves empreses creades poden ajudar al desenvolupament social i econòmic de les comarques” ha emfatitzat Cruz.

Poden presentar-se al primer concurs d’idees emprenedores persones joves amb edats compreses entre els 16 i els 35 anys. El termini d’inscripcions finalitza el 10 de setembre i tota la informació i formularis a emplenar es troben en la pàgina web del GAL www.altmaesports.org. El premi que s’atorgarà està valorat en 1.800 euros i servirà per a cobrir les despeses d’assessorament i de la creació i disseny de la imatge corporativa.