Els projectes Leader i l’adhesió al Pacte per l’Ocupació dels Ports claus de la Junta Directiva d’Altmaesports

La Junta Directiva del Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader, es va reunir ahir tard de manera telemàtica per a tractar diversos temes relacionats amb el funcionament intern del Grup i les ajudes Leader. D’aquesta manera, segons ha indicat el gerent del GAL, José Antonio Cruz, s’ha acordat proposar a Conselleria el pagament de 116.249’25 euros corresponents a set projectes Leader. De la mateixa manera, s’ha aprovat l’adhesió del Grup al Pacte per l’Ocupació dels Ports, com a entitat representativa del territori. Finalment, també s’ha aprovat el conveni de participació del GAL Altmaesports Leader en el projecte de cooperació entre Grups d’Acció Local, “Economia circular de l’oliva. Aprofitament de subproductes de la producció d’oli d’oliva”. Recordar que el GAL treballa amb empreses i entitats privades i públiques de les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports.