Altmaesports participa en els cursos CEDES sobre les ajudes Leader

El gerent del Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader, José Antonio Cruz, ha participat en la jornada inaugural del curs Pla de Viabilitat Empresarial per a les Ajudes Leader organitzat pels Centres CEDES de la província de Castelló. Durant la trobada, realitzat de manera telemàtica, Cruz va presentar als 30 assistents les ajudes Leader, amb una explicació sobre el seu funcionament i tipologia de projectes admesos; així com va contestar els diferents dubtes i qüestions que van sorgir. Indicar que el taller, que compta amb 40 persones apuntades, està dirigit a persones emprenedores i empreses de les comarques de l’Alt Maestrat, Els Ports, Baix Maestrat i La Plana interessades a conèixer i sol·licitar les ajudes Leader.