Altmaesports posa en valor el desenvolupament del món rural

– El GAL s’ha reunit amb dos Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local de Benassal i Xert

El president del Grup d’Acció Local, David Vicente Segarra, i el gerent d’aquest, José Antonio Cruz, es van reunir ahir amb dos Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), Daniel Castillejo qui treballarà a Benassal i Núria Ayza qui realitzarà les seves funcions a Xert, contractats per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) a través d’una ajuda de l’Agència Antidespoblació i de LABORA.

Els responsables del Grup han posat en valor la importància de les accions en el territori en la lluita contra la despoblació, així com han donat pautes del funcionament intern del GAL i dels projectes realitzats fins al moment. Per part seva, els dos nous AEDL van mostrar el seu territori al GAL, van comentar com serà el funcionament del seu treball i en què se centraran i van ressaltar la importància del programa “Reviu” de la FVMP pel qual es busca realitzar accions a la sostenibilitat territorial i atreure a nous veïns, veïnes i emprenedors als petits municipis.