Altmaesports compra equipament per a persones amb mobilitat reduïda

  • El GAL ha adquirit 26 grues elèctriques domiciliàries i 26 llits elevadors amb barana

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader ha dut a terme la compra de 26 grues elèctriques domiciliàries i 26 llits elevadors amb barana. Aquesta adquisició s’ha realitzat per a ajudar a les persones majors o amb problemes de mobilitat del territori. Indicar que l’import de les grues ascendeix a 15.861’56 euros i el dels llits a 20.606’30 euros.

Les persones interessades en la utilització del material han de posar-se en contacte amb el GAL o amb els Serveis Socials de la Mancomunitat Alt Maestrat i la Mancomunitat Comarcal Els Ports. Una vegada es reben les sol·licituds s’analitzaran els casos i es procedirà, si correspon, al lliurament del material. Assenyalar que els veïns i veïnes que gaudisquen el material el faran sense cap cost.

El Grup d’Acció Local Altmaesports Leader està integrat per 48 socis – 25 públics i 23 privats-. Els municipis que ho componen són Zorita, Palanques, Villores, Forcall, Morella, Todolella, Olocau del Rey, La Mata, Cinctorres, Portell, Castellfort, Ares, Vilafranca, Benassal, Culla, La Torre d’en Besora, Vilar de Canes, Albocàsser, Catí, Vallibona, Castell de Cabres i Herbers.