Cicle Tallers Emprenedoria en el medi rural. Organitzen: FEDETCAS i Diputació de Castelló

La Federació per al Desenvolupament Territorial de la Província de Castelló (FEDETCAS) convida a participar en el cicle de Tallers pràctics sobre l’Emprenedoria organitzats gràcies al finançament de l’Excma. Diputació de Castelló. L’objectiu d’aquests tallers és ajudar, especialment als joves, a emprendre i desenvolupar amb major garantia d’èxit les vostres idees de negoci en els entorns rurals de la província de Castelló.

S’han organitzat cinc tallers temàtics de dues hores de durada, totalment gratuïts, en els quals es comptarà amb empresaris amb àmplia experiència i establerts en el medi rural, que mostraran els seus models emprenedors de negoci.

En la segona hora del taller, es comptarà amb l’experiència i ajuda d’un Coach empresarial, que guiarà i formarà en el món de l’emprenedoria amb l’objectiu d’ajudar a resoldre els principals dubtes, de manera que els assistents puguin escometre el seu projecte empresarial amb major garantia d’èxit.

Per a facilitar la teva participació i garantir la major seguretat, s’han programat aquests tallers de manera en línia a través de la plataforma Zoom.

A més, en inscriure’s, es rebrà per email una Guia Pràctica per a l’Emprenedoria, on trobar molta més informació per a posar en marxa un negoci.

Inscripcions fins al dia anterior de la celebració del taller. Descarregar la imatge per a veure dates i horaris dels tallers.

Pots realitzar la teva inscripció enviant un email a: info@fedetcas.org, indicant el teu nom, edat, municipi de residència i el taller al qual vols assistir (pots inscriure’t en més d’un taller).

Consulta la política de protecció de dades en www.fedetcas.org.