Altmaesports recupera l’assistència presencial

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader ha recuperat l’assistència presencial en les seves oficines de Cinctorres i Ares per a atendre les peticions i consultes dels seus usuaris i usuàries.

Encara que el Grup continua apostant per l’assistència telemàtica en els casos possibles, amb cita prèvia es poden fer consultes presencials. La manera de demanar cita és telefonar al 623 03 54 12 (administració) o al 722 61 40 95 (gerència).

Cal recordar que el GAL Altmaesports Leader s’encarrega de la gestió de les ajudes Leader a les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat.

Indicar que el termini de presentació de projectes per a les ajudes Leader 2020 és fins al 29 de juny. Les ajudes van dirigides a la creació o millora d’empreses no agrícoles en zones rurals i d’empreses agroalimentàries.