26 llits articulats i 26 grues per a Alt Maestrat i Els Ports

  • El Grup d’Acció Local Altmaesports dedicarà al voltant de 50.000 euros a la iniciativa

El Grup d’Acció Local Altmaesports adquirirà 26 llits articulats i 26 grues per a atendre les persones que ho necessiten als pobles dels Ports i l’Alt Maestrat. Així s’ha apuntat des del grup, que percebrà entorn de 50.000 euros dins de la convocatòria dels fons Leader.

Des de l’entitat han assenyalat que s’ha optat per aquest projecte atesa la demanda existent en nombrosos municipis de l’interior, tenint en compte que compten amb una població molt envellida.

Una vegada es compren els llits i grues la gestió es realitzarà des del grup en col·laboració i cooperació amb els serveis socials de les mancomunitats comarcals. D’aquesta manera es coneixeran les necessitats existents i s’atendran de la forma més eficient possible. Des d’un magatzem de La Torre d’En Besora es gestionarà la distribució dels llits en funció de les necessitats de les famílies i usuaris.