Els fons Leader propicien una inversió de 2 milions als Ports i Alt Maestrat

Els emprenedors dels Ports i Alt Maestrat invertiran més de 2 milions d’euros amb el suport dels fons europeus Leader. Així s’ha donat a conèixer des d’AltMaestports, el grup d’acció local que gestiona els fons Leader en aquest territori de l’interior castellonenc. L’import de les ajudes atorgades als empresaris de la zona serà de 732.898 euros. D’aquests fons es beneficiaran un total de 24 iniciatives que ajudaran a consolidar empreses i llocs de treball en el territori. Entre elles també figura un projecte propi d’Altmaesports.

La inversió es destinarà a múltiples activitats. Des de renovació de flotes de transport a millores de pàgines web de comerç digital, passant per instal·lacions de turisme rural, reformes de comerços, creació de noves empreses, tallers de tota mena de professionals o el naixement d’empreses d’esport d’aventura.

Des del grup s’ha destacat el compromís dels empresaris de la zona amb el seu territori apostant per noves inversions que millorin la rendibilitat i propiciïn la creació de llocs de treball.

Ara els interessats rebran les resolucions de manera individual per a la presentació de la documentació justificativa pertinent.