Altmaesports en la presentació del nou director de Desenvolupament Rural

Una representació del grup d’acció local Altmaesports ha participat en València en la presentació del nou director general de Desenvolupament Rural, David Torres. En la trobada s’han posat en relleu les problemàtiques que afecten el funcionament de les ajudes europees. En aquest sentit s’ha fet referència a la tramitació dels expedients i a les dificultats en el pagament de les despeses de funcionament dels grups d’acció local. Altmaesports ha participat en la reunió al costat de la resta de grups d’acció local de la Comunitat Valenciana.

En la reunió també han estat presents la consellera d’Agricultura, Mireia Mollà i el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària, Francisco Rodríguez Mulero.