Altmaesports inicia nou cicle amb l’aprovació de comptes i activitats 2019

El grup d’acció local Altmaeports Leader va aprovar en assemblea general ordinària el mes d’abril passat el tancament de l’any 2018 amb l’aprovació de comptes i activitats. A més, s’ha donat pas a l’inici oficial del nou cicle amb l’aprovació del pressupost de despeses per a 2019 i de la memòria d’activitats previstes per a enguany.

Així mateix, des del grup d’acció de local s’informa a tots aquelles persones físiques i empreses que hagen presentat projectes als Fons Leader i tinguen els expedients aprovats de la convocatòria 2018 que la Conselleria ha ampliat el termini de justificació de pagaments i inversions per a obtindre les ajudes que en primer lloc estava previst amb data de fi a 30 d’agost. Per a més informació sobre l’ampliació i conéixer cada cas particular contactar amb Altmaesports.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes