Altmaesports inicia nou cicle amb l’aprovació de comptes i activitats 2019

El grup d’acció local Altmaeports Leader va aprovar en assemblea general ordinària el mes d’abril passat el tancament de l’any 2018 amb l’aprovació de comptes i activitats. A més, s’ha donat pas a l’inici oficial del nou cicle amb l’aprovació del pressupost de despeses per a 2019 i de la memòria d’activitats previstes per a enguany.

Així mateix, des del grup d’acció de local s’informa a tots aquelles persones físiques i empreses que hagen presentat projectes als Fons Leader i tinguen els expedients aprovats de la convocatòria 2018 que la Conselleria ha ampliat el termini de justificació de pagaments i inversions per a obtindre les ajudes que en primer lloc estava previst amb data de fi a 30 d’agost. Per a més informació sobre l’ampliació i conéixer cada cas particular contactar amb Altmaesports.