Altmaesports convoca per al dilluns 15 d’abril la seua Assemblea General Ordinària

El Grup d’Acció Local Altmaesports Leader durà a terme dilluns que ve 15 d’abril a l’Ajuntament de la Torre d’en Besora l’Assemblea General Ordinària de 2019. La primera convocatòria està citada a les 18.30h i la segona a les 19h.

En l’Assemblea s’aprovaran l’acta anterior, els comptes anuals 2018, la memòria d’activitats 2018 i el pla d’activitats de 2019. A més, també es tractarà sobre l’estat de la justificació de despeses de funcionament i dinamització 2018 del GAL. Entre altres punts, l’Assemblea també versarà sobre els resultats de la primera convocatòria d’ajudes Leader 2018 i el resum de la convocatòria d’ajudes 2019.

En finalitzar l’Assemblea hi haurà un torn de precs i preguntes.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes