Publicada la resolució d’ajudes Leader 2018

-Altmaesports és el GAL de la Comunitat Valenciana que ha tramitat més projectes

L’Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària ha publicat la resolució de les ajudes Leader 2014-2020. Entre elles figuren les corresponents al Grup d’Acció Local Altmaesports que engloba les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat.

Les ajudes oscil·len entre els 425 i els 60.000 euros. Els diners es pagarà entre 2019 i 2020. En el territori on s’implanta Altmaesports es prestarà ajuda a 31 projectes.

Aquest fet ha estat destacat des del grup d’acció local, tenint en compte que es tracta d’un territori que a penes ronda els 10.000 habitants.

Xicotetes empreses, ajuntaments, autònoms… són els que han resultat beneficiats. Projectes industrials, de tallers de fusteria, de rehabilitació de patrimoni, espais de co-working, empreses de comunicació, assessoria… Els sectors econòmics que percebran suport d’aquests fons europeus són diversos, aspecte que s’ha ressaltat des del grup d’acció local.

Els projectes abasten a les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat, sent Morella el municipi més dinàmic.