Publicada la resolució d’ajudes Leader 2018

-Altmaesports és el GAL de la Comunitat Valenciana que ha tramitat més projectes

L’Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària ha publicat la resolució de les ajudes Leader 2014-2020. Entre elles figuren les corresponents al Grup d’Acció Local Altmaesports que engloba les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat.

Les ajudes oscil·len entre els 425 i els 60.000 euros. Els diners es pagarà entre 2019 i 2020. En el territori on s’implanta Altmaesports es prestarà ajuda a 31 projectes.

Aquest fet ha estat destacat des del grup d’acció local, tenint en compte que es tracta d’un territori que a penes ronda els 10.000 habitants.

Xicotetes empreses, ajuntaments, autònoms… són els que han resultat beneficiats. Projectes industrials, de tallers de fusteria, de rehabilitació de patrimoni, espais de co-working, empreses de comunicació, assessoria… Els sectors econòmics que percebran suport d’aquests fons europeus són diversos, aspecte que s’ha ressaltat des del grup d’acció local.

Els projectes abasten a les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat, sent Morella el municipi més dinàmic.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes