Els Grups d’Acció Local fan balanç del 2018

Els Grups d’Acció Local de la província de Castelló, englobats dins de Fedetcas, es van reunir per a fer un balanç del treball realitzat durant el 2018 i la convocatòria d’ajudes Leader 2019.

D’aquesta forma, segons ha assenyalat el gerent d’Altmaesports, José Antonio Cruz, en la reunió es va fer un balanç general de la convocatòria Leader 2019 i es va posar en comú el treball realitzat pels diferents grups per a elaborar un informe en el qual es reflectisquen els problemes, errors i encerts que s’han produït durant el 2018 a l’hora de tramitar les ajudes. Aquest informe serà traslladat a Conselleria per a intentar esmenar els problemes en els tràmits administratius sorgits.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes