Altmaesports informa de les ajudes Leader en la fira de la tòfona de Catí

El Grup d’Acció Local Altmaesports va estar present el passat cap de setmana en la fira gastronòmica de la tòfona celebrada a Catí. El GAL, que treballa amb municipis dels Ports i l’Alt Maestrat, va estar present amb una taula informativa per a donar consells i ajuda a tots aquells empresaris i emprenedors interessats.

Cal ressaltar que el termini de presentació de sol·licituds de la segona fase d’Ajudes Leader finalitza el 28 de febrer. Així mateix, Altmaesports col·labora amb els centres CEDES per a oferir xarrades i tallers centrats en els models de sol·licitud de les Ajudes, temps i formes.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes