Continua oberta la convocatòria d’ajudes Leader

El Grup d’Acció Local Altmaesports Leader continua informant sobre la convocatòria d’ajudes Leader per a la creació o millora d’empreses en zones rurals, tant del sector agrícola com d’altres àrees d’actuació.

Així, es recorda que es poden beneficiar de les ajudes els autònoms i les petites i mitjanes empreses. El termini de presentació de sol•licituds finalitza el 28 de febrer.

Per a més informació contactar amb el GAL en altmaesports@gmail.com.

Cal recordar que el Grup d’Acció Local Altmaesports porta mesos donant a conéixer les diferents ajudes i convocatòries a través dels Ajuntaments dels municipis dels Ports i l’Alt Maestrat i els agents d’ocupació i desenvolupament local; així com a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació per a tractar d’arribar al màxim número possible d’empreses i persones individuals interessades del territori.

Així mateix, la setmana passada el Centre de CEDES d’Albocàsser va acollir una xarrada informativa sobre aquesta segona línia d’ajudes i en col•laboració amb els CEDES s’està duent a terme un curs perquè les empreses i agents interessats preparen els plans de viabilitat dels seus projectes.