Altmaesports ofereix una jornada informativa de les ajudes Leader en el CEDES d’Albocàsser

El pròxim 21 de gener de 10h a 12h el centre CEDES d’Albocàsser acull una jornada informativa general impartida per Altmaesports en la qual es donarà informació sobre les ajudes Leader i s’explicaran quin tipus de projectes poden optar a rebre la subvenció.

Així mateix, el CEDES d’Albocàsser acollirà del 23 de gener al 1 de febrer en horari de 9.30h a 13.30h un curs de formació per a sol·licitar les ajudes Leader. El curs és gestionat pel grup d’Acció Local Altmaesports.
D’aquesta manera, el curs serà gratuït i està dirigit a persones o pimes interessades a sol·licitar les ajudes. Durant les classes s’adquiriran coneixements i eines bàsiques per a l’elaboració del pla de viabilitat dels projectes.

Quant a les ajudes Leader cal assenyalar que hi ha dos grups: empreses no agrícoles en zones rurals i empreses agroalimentàries. En tots dos casos s’ofereixen ajudes per a la creació d’empreses o millora de les ja existents. El termini de presentació de projectes finalitza el 28 de febrer.