Jornada de dones emprenedores a Albocàsser

El pròxim 30 d’octubre el Centre CEDES d’Albocàsser acull la jornada “Dones, emprenedoria i internet” de la mà de Reinventhadas.

La iniciativa, que cerca motivar l’empreneduria, explicar experiències i fomentar el networking entre dones professionals s’engloba dins de Focus Pyme y Emprendimiento; un programa de l’IVACE per a recolzar l’emprenedoria i les xicotetes i mitjanes empreses.

Durant el dia es duran a terme diferents xarrades i taules redones com “Coneixes els recursos i programes per a emprenedores i empresàries que existeixen en el territori?, en la qual intervindrà el gerent d’Altmaesports José Antonio Cruz; una dinàmica de networking, una taula testimonial de dones emprenedores i la ponència “Emprendre global des de qualsevol racó del món”.

Per a més informació contactar amb Mayca García en el 964 72 20 30. Cal assenyalar que la inscripció a la jornada és gratuïta.