Altmaesports es forma contra la despoblació

El Grup d’Acció Local Almaesports ha participat en les jornades “el programa Leader com un instrument per a lluitar contra el despoblament en les zones rurals”. Durant la jornada es van comentar diferents casos a nivell internacional i es va comptar amb la intervenció d’un Grup d’Acció Local de Palancia. Així mateix, es van donar diferents remeis i un manual amb actuacions per a lluitar contra la despoblació.

La jornada va finalitzar amb una taula redona en la qual van participar tres GAL de la Comunitat Valenciana. Un de cada província.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes