Altmaesports informa de les ajudes europees a Albocàsser

El Grup d’Acció Local Altmaesports ha participat en la Fira de l’Ametla d’Albocàsser. D’aquesta manera, des de l’entitat que gestiona els fons europeus en l’Alt Maestrat i Els Ports, s’ha donat a conèixer a les empreses i autònoms de la localitat les ajudes a les quals es poden acollir. En la taula informativa de la fira s’han disposat fullets i un expositor informatiu.

Altmaesports està recorrent els pobles d’Alt Maestrat i Els Ports mitjançant reunions amb emprenedors, sessions formatives i la seua participació en tot tipus d’esdeveniments i fires. L’objectiu és arribar a tots els teixits socials de la zona perquè siguen coneixedors de les iniciatives que poden rebre el suport dels fons Leader.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes