El programa Leader com a eina contra la despoblació

El pròxim 17 d’octubre es durà a terme en l’hotel NH Mindoro de Castelló el seminari “El programa Leader com un instrument útil per a lluitar contra el despoblament en les zones rurals” en el qual participarà el grup d’Acció Local Altmaesports.

Així, a les 10.00 hores, després de l’acte d’inauguració, tindrà lloc la presentació d’ “Experiència Leader” en el qual es presentarà el projecte de suport a les iniciatives de repoblació i emprenedurisme AIRE. A continuació, a les 11.15 hores, presentació i debat del document de proposta de lluita contra el despoblament de la xarxa estatal de desenvolupament rural Leader.

Després de la pausa per al cafè, a les 12.15 hores arribarà la conferencia “Experiències i processos d’integració d’emigrants en els territoris i pobles rurals” i a les 13.00 hores hi haurà una taula redona en la qual participaran els diferents grups d’Acció Local de la Comunitat Valenciana en la qual es tractaran diferents temes sobre la lluita contra el despoblament de les àrees rurals.