Tallers de gastronomia artesanal a La Torre d’en Besora

Del 22 al 26 d’octubre la Torre d’en Besora acull el taller de Transformats Artesanals Càrnics i Làctics. Organitzat per la Generalitat Valenciana i amb la col•laboració del Grup d’Acció Local Altmaesports, Fedetcas i l’Ajuntament de la Torre d’en Besora el curs és totalment gratuït.

En les diferents jornades, totes en horari de vesprada, es farà una introducció a la transformació artesanal, elaboració de productes de la carn, elaboració de productes de la llet, màrqueting i comercialització i una visita a empreses i tast.

Per a més informació i inscripcions consultar amb Altmaesports Leader, Fedetcas o EEA-Vila-real. Assenyalar que hi ha un màxim de 15 places disponibles.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes