51 projectes opten a ajudes europees als Ports i Alt Maestrat

  • Morella, Vilafranca, Forcall i Culla els pobles amb més sol·licituds Leader

La Junta Directiva del Grup d’Acció Local Altmaesports ha analitzat els projectes presentats per a les ajudes europees de la convocatòria Leader. En els 23 municipis dels Ports i el Maestrat s’han comptabilitzat 51 iniciatives d’inversió presentades per emprenedors de la zona. Aquest fet ha sigut especialment valorat per la Junta Directiva, tenint en compte que es tracta amb un territori de menys de 10.000 habitants.

Ara s’inicia el tràmit administratiu per a la valoració dels projectes.

  • Pobles amb més sol·licituds

Dels 51 projectes presentats Morella encapçala el número de propostes d’inversió amb un total de 19 sol·licituds. Li segueix Vilafranca amb 6 projectes presentats, mentre que altres 5 provenen de Culla i Forcall.

Portell, Vallibona, La Mata, la Todolella, Cinctorres, Olocau, Benassal i Vilar de Canes també són municipis en els quals els emprenedors volen comptar amb ajudes Leader.