Altmaesports informa en la Fira de Morella

El Grup d’Acció Local Altmaesports ha estat present en la Fira de Morella informant a agricultors, ramaders i emprenedors de la comarca dels Ports i l’Alt Maestrat.

El president del Grup d’Acció Local, David Vicente Segarra i el gerent de l’entitat, José Antonio Cruz han estat presents en la Fira. Així mateix, en el mostrador informatiu de l’Ajuntament de Morella un panell ha explicat als assistents el treball dinamitzador del grup d’acció local. Així mateix s’han repartit fullets informatius sobre les línies d’ajuda.

La consellera d’Agricultura i Medi ambient, Elena Cebrián i el director territorial, Toni García, també s’han interessat per la labor que s’està duent a terme des del grup d’acció local.

-Interès empresarial

La consellera i el director general han conegut de primera mà l’excel•lent acolliment que han tingut les ajudes Leader als Ports i el Maestrat. En un territori que amb prou faenes té 10.000 habitants s’han presentat entorn de 50 projectes d’inversió.