Altmaesports Leader reúne su junta directiva el lunes día 10

El próximo lunes día 10 se reúne en Ares del Maestrat la Junta Directiva del grupo de acción local Altmaesports Leader. El encuentro se celebrará en las oficinas de Ares del Maestrat. A la reunión están convocados los representantes municipales y de las entidades del territorio que forman parte del grupo de acción local.

En la junta se valorará el cierre de la convocatoria de ayudas 2018, un cierre que ya se avanza positivo teniendo en cuenta el elevado número de proyectos que se han presentado.

En la reunión también se tratarán aspectos de funcionamiento del grupo de acción local y cómo se acometerá la valoración de los proyectos.

El grupo de acción local representa a 23 municipios de Els Ports y el Alt Maestrat.

——–VALENCIÀ—————
_Altmaesports Leader reuneix la seua junta directiva el dilluns dia 10_

Dilluns que ve dia 10 es reuneix a Ares del Maestrat la Junta Directiva del grup d’acció local Altmaesports Leader. La reunió se celebrarà en les oficines d’Ares del Maestrat. A la reunió estan convocats els representants municipals i de les entitats del territori que formen part del grup d’acció local.

En la junta es valorarà el tancament de la convocatòria d’ajudes 2018, un tancament que ja s’avança positiu tenint en compte l’elevat número de projectes que s’han presentat.

En la reunió també es tractaran aspectes de funcionament del grup d’acció local i com s’escometrà la valoració dels projectes.

El grup d’acció local representa a 23 municipis dels Ports i l’Alt Maestrat.