Resposta massiva de les empreses dels Ports i el Maestrat a les ajudes Leader

-S’han presentat 50 projectes en un territori amb poc més de 10.000 habitants

Les empreses dels Ports i el Maestrat s’han bolcat a presentar iniciatives per a les ajudes Leader que gestiona el grup d’acció local Altmaesports. En els 23 municipis de la zona, mancant la revisió de projectes, les iniciatives presentades convertiran al territori de l’interior Nord de Castelló en un dels més dinàmics de la Comunitat Valenciana, tenint en compte el seu volum de població. S’han presentat 50 propostes en un territori que amb prou feina supera els 10.000 habitants.

Des d’ Altmaestports s’ha mostrat la satisfacció per l’acolliment que han tingut les ajudes entre els emprenedors de la zona «ja que hem rebut sol•licituds de tot tipus de sectors».

L’interès dels empresaris dels Ports i el Maestrat ja va quedar palés en les 9 reunions que es van celebrar en els pobles de la zona. Aquestes trobades han recorregut tots els municipis, des dels més grans del territori com Morella i Vilafranca fins als més menuts com Castell de Cabres. Així mateix quan va aparèixer publicada l’ordre d’ajudes es van celebrar dues sessions formatives a Cinctorres i Albocàsser.

-Assessorament

Des d’ Altmaesports s’ha prestat assessorament a les empreses que han presentat els seus projectes. Així mateix també s’ha mantingut contacte amb assessories i gestories de la zona que també estan ajudant als empresaris a tramitar les iniciatives.