4 de setembre, últim dia per presentar ajudes Leader

El Grup d’Acció Local Altmaesports ha recordat tots els emprenedors dels Ports i l’Alt Maestrat que el 4 de setembre finalitza el termini per presentar les sol·licituds d’ajuda al programa Leader a la convocatoria de 2018. Nombroses empreses i autònoms del territori han mostrat interès a presentar-se a la convocatòria d’ajudes.

Des de la gerència s’està assessorant a aquestes empreses sobre com tramitar-les. La presentació de sol·licituds per a les empreses serà obligatòriament de forma telemàtica. Les persones físiques també tenen l’opció de presentar-lo en format paper en els registres oficials com ara l’Oficina Comarcal Agrària de Morella, les oficines Ofisam de Morella i Benassal o les oficines de Correus.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes