L’1 d’agost taller pràctic sobre tramitació d’ajudes Leader a Albocàsser

Albocàsser serà la pròxima seu d’un dels tallers pràctics sobre les ajudes Leader que està organitzant el grup d’acció local Altmaesports. El passat dia 26 ja es va celebrar una sessió a Cinctorres. La trobada d’Albocàsser tindrà lloc dimarts que ve dia 1 d’agost a les 19.30h en les oficines del CEDES de la localitat. A la xarrada estan convidats empresaris, representants municipals, autònoms i tots els interessats a conèixer com ha de ser la tramitació dels programes d’ajudes Leader. En la mateixa s’informarà sobre les mesures subvencionables per a tots aquells que estiguin interessats a posar en marxa iniciatives als pobles dels Ports i l’Alt Maestrat.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes