Els grups Leader es reuneixen a Viver

Durant la jornada d’ahir, la seu social del Grup d’Acció Local Palància-Millars, a Viver, va acollir la reunió dels gerents de FEDETCAS.

Segons ha assenyalat José Antonio Cruz, gerent d’AltMaestPorts, en la reunió s’han tractat temes com la documentació a lliurar per a sol·licitar les ajudes Leader i casos concrets de projectes proposats pels interessats en diferents municipis.

Per als grups d’acció local és fonamental conèixer els casos pràctics d’idees i projectes de negoci plantejats i conèixer de quina forma poden ser subvencionats per la línia d’ajudes i quina documentació concreta han de presentar.

Així mateix, des d’AltMaesPorts ja s’han preparat noves xerrades-tallers per a tots aquells interessats a acollir-se a les ajudes Leader. Així, el 26 de juliol hi haurà una jornada a Cinctorres i l’1 d’agost n’hi haurà a Albocàsser.