S’obre el termini de les ajudes Leader

Després de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana de la línia d’ajudes Leader per al desenvolupament rural s’obre el termini per a presentar sol·licituds. Així, tots aquells interessats a presentar els seus projectes a les ajudes Leader poden fer-ho fins al pròxim 4 de setembre.

L’encarregat de gestionar les ajudes a les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat és el Grup d’Acció Local AltMaesPorts des d’on es realitzen diferents xarrades informatives a entitats públiques i privades sobre la tipologia de les ajudes i els possibles beneficiaris d’aquestes. Pròximament es duran a terme noves sessions informatives en diferents municipis de totes dues comarques.

Les ajudes s’engloben dins del Programa de desenvolupament rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020.