AltMaesPorts organitza nou xarrades per a informar sobre les ajudes Leader

El Grup d’Acció Local (GAL) AltMaestPorts ha organitzat nou xarrades informatives per a donar a conèixer les ajudes Leader als pobles dels Ports i l’Alt Maestrat. Les sessions s’han desenvolupat a Castell de Cabres, Forcall, Sorita, Portell, Vilafranca, Morella, Catí, Benassal i Albocàsser. L’objectiu ha estat arribar a tot el territori. Una mostra de l’interès que han despertat les ajudes europees és l’assistència. 110 autònoms i professionals han acudit a les sessions. A més de la presència dels responsables del GAL en la sessió d’Albocàsser també es va comptar amb la presència de tècnics de la Generalitat, que van informar els assistents.

En les xerrades des de la gerència del Grup d’Acció Local s’ha informat sobre les bases de les ajudes que ja s’han publicat. Ara s’està a l’espera de la convocatòria de l’ordre d’ajudes.

Des del Grup d’Acció Local s’ajudarà als emprenedors perquè tramiten les ajudes que resoldrà la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

El Grup d’Acció Local AltMaesPorts comprèn a 22 municipis de les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat. Les ajudes que es gestionaran beneficiaran a emprenedors i també a municipis.

A més, AltMaesPorts pretén convertir-se en un agent dinamitzador de la socioeconomia del territori al qual presta servei.

-Web i xarxes socials
Des d’AltMaesPorts s’ha creat la web www.altmaesports.org, així com pàgina de Facebook i perfil de Twitter.