AltMaesPorts, al servei dels emprenedors i municipis

Des de fa uns mesos el Grup d’Acció Local AltMaesPorts està desenvolupant la seua activitat a les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports. L’objectiu central és donar suport a les iniciatives de desenvolupament d’emprenedors i municipis de la zona.

El Grup d’Acció Local serà l’encarregat de promoure i gestionar les ajudes dels fons europeus per a aquest territori.

Per a atendre les necessitats dels municipis s’han implantat dues oficines a Cinctorres i Ares del Maestrat. D’aquesta manera es presta servei a totes dues comarques. A Cinctorres l’horari d’atenció s’ha establert els dilluns, dimecres i divendres de 8h a 15h. L’oficina es troba en la Plaça de la Creu Roja, 1. Mentrestant, a Ares del Maestrat, es presta servei els dimarts i dijous de 8h a 15h.

Per a concertar cita és imprescindible realitzar una reserva prèvia en el correu electrònic gerencia@altmaesports.org o bé en el telèfon 722 61 40 95.

Des de la gerència s’oferirà als interessats informació sobre les línia d’ajudes que es convocaran dins de la iniciativa Leader.

Otras notícias

Descubre toda la actualidad del Grupo de Acción Local Altmaesports. Todas las novedades respecto las ayudas Leader, casos de éxito, resoluciones, eventos y jornadas informativas.

Síguenos en redes