AltMaesPorts, al servei dels emprenedors i municipis

Des de fa uns mesos el Grup d’Acció Local AltMaesPorts està desenvolupant la seua activitat a les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports. L’objectiu central és donar suport a les iniciatives de desenvolupament d’emprenedors i municipis de la zona.

El Grup d’Acció Local serà l’encarregat de promoure i gestionar les ajudes dels fons europeus per a aquest territori.

Per a atendre les necessitats dels municipis s’han implantat dues oficines a Cinctorres i Ares del Maestrat. D’aquesta manera es presta servei a totes dues comarques. A Cinctorres l’horari d’atenció s’ha establert els dilluns, dimecres i divendres de 8h a 15h. L’oficina es troba en la Plaça de la Creu Roja, 1. Mentrestant, a Ares del Maestrat, es presta servei els dimarts i dijous de 8h a 15h.

Per a concertar cita és imprescindible realitzar una reserva prèvia en el correu electrònic gerencia@altmaesports.org o bé en el telèfon 722 61 40 95.

Des de la gerència s’oferirà als interessats informació sobre les línia d’ajudes que es convocaran dins de la iniciativa Leader.